VElkommen til fritidsklubberne i fcbh; Klub vika, Klub Porten og Klubtorama

Hos Fritidscenter Brønshøj-Husum (FCBH) vægter vi børns udvikling og trivsel højt. Vores fritidsklubber i København – Klub VIKA, Klub Porten, Klubtorama, som alle er en del af FCBH – tilbyder en række aktiviteter og arrangementer, der fremmer både personlig og social udvikling hos børn og unge. Vi skaber rammerne for et trygt og inspirerende fritidsmiljø, hvor hvert barn kan finde noget, der interesserer dem, fra sport til kreativ kunst og gaming.

Hvordan og hvornår kan dit barn blive en del af vores klubber?

Børn kan starte i vores klubber fra maj måned det år som de går i 3. Klasse, typisk ved 9-10 års alderen. Tilmelding foregår let via pladsanvisningen, som vi linker til på vores hjemmeside. Vi tilbyder fleksible startdatoer og løbende indmeldelse, da vi som udgangspunkt, altid har ledige pladser.

Hvilken klub skal dit barn gå i?

Som udgangspunkt fordeles børn i klubberne ud fra hvilken skole de går på. Der kan dog være særlige grunde til vi, eller I, fraviger fordelingsprincippet, f.eks. søskende eller kammeratskabsforhold.

Det er vigtigt for os, at du som forælder, føler dig sikker i dit valg af fritidsklub for dit barn. Derfor er du velkommen til at besøge de forskellige klubber med dit barn, så I sammen kan opleve atmosfæren, møde personalet og se de faciliteter og aktiviteter, vi tilbyder. Dette kan hjælpe jer med at træffe den bedste beslutning baseret på jeres præferencer og barnets interesser. Tag kontakt til klubberne hvis du ønsker en rundvisning.

Indmeldelse og medlemskab

Når du har besluttet dig for at dit barn skal gå i klub, kan du tilmelde dig via pladsanvisningen, som du kommer ind til via vores hjemmeside – https://fcbh.dk/index.php/indmelding/.

Vores fritidsklubber er mere end et pasningstilbud efter skole – de er steder, hvor børn vokser, lærer og udvikler vigtige sociale færdigheder. Hos FCBH er vi opsatte på at skabe positive, støttende og udviklende miljøer, hvor alle børn kan trives og udvikle sig til deres fulde potentiale. Vi glæder os til at byde dit barn velkommen i en af vores fritidsklubber i København.