Klub VIKA er en Fritidsklub beliggende på Smørumvej 197 og er for børn fra 4. kl. op til 7. kl.

Hvis dit barn går i 3.klasse på Korsager eller Husum Skole og I skal til at tage stilling til hvor jeres barn skal gå i klub – vil jeres barn altid skulle starte på Smørumvej 197.

Vores klubmedlemmer tilbringer en stor del af deres tid i klubben. Det er blandt andet i denne periode deres voksenidentitet udvikles og formes. Derfor er nogle af de vigtigste voksne (ud over forældrene), de ansatte i Klubben. Klub VIKA rummer 15 engagerede og dygtige pædagoger som tager deres opgave alvorligt og besidder mange forskellige kompetencer. Vores mål er, at vores fritidstilbud skal være et fristed, hvor man sammen med børnene og de unge skaber aktiviteter og samværsformer, der fremmer det enkelte barn/ung alsidige udvikling og selvstændighed samt evne til at indgå i et forpligtende fællesskab.

Af forskellige aktiviteter tilbyder Klub VIKA blandt andet: Sport og bevægelse, E-sport/Gaming, Kreaværksted, Musik, madlavning og meget mere. Derudover er der naturligvis også en masse fællesskaber som man kan blive en del af – og altid en voksen til rådighed hvis man skulle have brug for det.

Vi glæder os til at hilse på jer.


Se et udvalg af vores aktiviteter i den kommende tid ved at trykke på enten Fritidsklub eller Juniorklub nedenfor.